Bed en Breakfast Botemps


Charmante Bed en Breakfast Bo Temps in de Belgische Ardennen.

In het plaatsje Grandmenil vind u deze aangename Bed en Breakfast Bo Temps. Bij Bob en Eveline bent u in goede handen en ze bieden diverse arrangementen aan. De omgeving is perfect voor de wandelaar en de fietser….

Ook bieden ze leuke excursies aan zoals een battle tour over het Ardennenoffensief. Een welness paardrij wielren of natuur excursie is ook mogelijk.

Tot 16 personen welkom in Bo Temps.

Met een groep familie vrienden of een club er even tussenuit. Dan bent u zeker welkom in de Bed En breakfast Bo Temps. Geheel verzorgd met eten en drinken kan geregeld worden. Zo geniet u optimaal van uw Ardennen vakantie. Motor en fietsclubs kunnen ook terecht en de motoren of fietsen kunnen in de garage. Bezoek ook het gastenboek van de bed en breakfast voor een juiste impressie. Gastvrij geen stress en de Ardennen natuur op zijn best zijn de ingrediënten van Bo Temps.

Ook in de omgeving van de Bed en Breakfast is er zeer veel te doen. Omdat de B&B midden tussen de Ardennen bosgebieden licht. Is het ideaal voor de Wandelaar fietser en mountainbiker. Veel buiten activiteiten zijn er te doen zoals. kanoën rotsklimmen abseilen avonturen parcours paardrijden en quad rijden. Maar de dorpen in de directe omgeving zijn ook erg aangenaam om te bezoeken. Durbuy La Roche en Ardenne Vielsalm Houffalize en natuurlijk Spa. Een attractie park bezoeken zoal Plopsa coo kan ook. En als het regent zijn er de grotten een oude kolenmijn of een overdekte speeltuin. In de winter is er de skipiste van Baraque de Fraiture op slechts 5 minuten rijden van de B&B.

Botemps.be

Door Awijzer

Geef een reactie