Camping Du Moulin Ardennen


Genieten op de camping Du Moulin Ardennen.

U bent zeker welkom op deze camping Du Moulin Ardennen ook wel De malle molen genoemd. Met meer dan 100 kampeer plaatsen van circa 100m2 een aardige camping. Op de meeste plaatsen is er stroom aanwezig maar het sanitair is toegankelijk voor de camping gasten. Tussen 22.00 en 7.00 is er stilte op de camping…..

Reserveren is meestal wel noodzakelijk in het hoogseizoen. BBQ is toegestaan maar een kampvuur kan niet door de zeer bosrijke omgeving. Ook kunt u kiezen voor een seizoenplaats zodat u uw caravan laat staan. Zo kunt u vaak en wanneer u wilt genieten van de rijke natuurlijke omgeving van de Camping Du Moulin Ardennen. En de receptie is Nederlands.

Meerdere vakantie verblijven te huur.

Liever een stacaravan huren dat kan ook op de camping of een pipowagen. Zeker de pipowagens zijn een beleving om in te verblijven in de Ardennen. Voor een juist overzicht en prijzen van de verhuur verblijven op de camping bezoekt u de website.

Veel te doen in de omgeving van de camping.
Natuurlijk zijn de dorpjes in de buurt leuk om te ontdekken. Een dierenpark of de grotten van Remouchamps bezoeken is zeker mogelijk vanaf de camping. Kastelen de mijnen in of een biertje proeven in een brouwerij in de Ardennen. Breng een bezoekje aan de bronnen van Spa of de thermen in Spa. Maar ook op zeer korte afstand is er een thermen bij de camping circa 4km. Het kasteel van Reinhardstein of het museum in Stavelot. En dan natuurlijk de watervallen van Coo met dierenpark en Plopsa. Genoeg te doen en te ontdekken in dit mooie gebied rondom de camping.

Camping Du Moulin
36 Bevercé-Route de la Vallee
4960 Malmedy

.

Door Awijzer

Geef een reactie