Charmante camping Relaxi in de Belgische Ardennen.

U vindt camping Relaxi Ardennen in een van de mooiste streken van de Belgische Ardennen. De camping heeft een relaxte uitstraling ideaal om de vakantie door te brengen. U kunt een heerlijk plekje huren op de camping met stroom en water. Gelegen aan de rivier L’Homme waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Of u kiest voor de comfortabele caravan die van veel gemakken is voorzien.

Waar vind u camping Relaxi Ardennen?

In een zeer fraai gedeelte van de Ardennen net buiten het plaatsje Forrières. Direct naast de rivier aan een doorgaande weg vindt u de camping aan de Rue de Jemelle. In de buurt van de plaatsen Rochefort, het pittoreske Jemelle en het om zijn grotten bekende Han Sur Lesse. De omgeving heeft veel te bieden op gebied van cultuur en toerisme. In Forrières vindt u een slagerij, bakkerij en een kleine buurt supermarkt carat. Verder een treinstation en een postkantoor. De grotere supermarkt zoals Delhaze, Carrefour, Aldi, Lidl en colruyt vindt u in Rochefort.

Op de camping.

Heeft u een mooi plekje op camping Relaxi gevonden? Dan kunt u gaan beginnen met genieten van deze familie camping. Om te beginnen voor de kinderen een speeltuin en een kinderzwembad. En natuurlijk in en om de rivier waar de kids uren kunnen vertoeven. Ook kunt u in de recreatiezaal een potje biljarten en voor de jeugd staan er comfortabele hangbanken. En een drankje of een hapje halen in de kantine met terras of iets afhalen. Een klein aanbod van vergeten spullen die u nodig heeft worden ook aangeboden. Houdt u van vissen dan mag dit met vergunning (Verkrijgbaar bij het postkantoor.) In de rivier die langs de camping loopt. Even wegdromen op de picknickplaats aan de rivier of bij de kampvuurplaats. Bekijkt u zeker de verschillende tarieven van de camping.Wat te doen in de omgeving.

U kunt de grotten van han bezoeken dat zeer uitgebreid is met een wildpark. De grotten van Hotton is zeker ook een belevenis. Het labyrint in Durbuy en het stadje. Bezoek het Eurospacecenter voor een dagje om nooit te vergeten.

Camping Relaxi
Rue de Jemelle 116
6953 Forrières
België

Door Awijzer

Geef een reactie