village les gottales

Vakantiepark Village Les Gottales Ardennen informatie.

Het Vakantiepark Village Les Gottales Ardennen bevindt zich op de top van de Mont St. Jacques nabij Trois Ponts. Heerlijk midden in de Belgische Ardennen tussen de dorpen…..

Spa met zijn fonteinen het bronwater en de verschillende welness voorzieningen. Lekker winkelen in Malmedy. Waar u een aantal grotere winkels kunt bezoeken of een terrasje pakken. In de omgeving van Vielsalm is er veel Ardennen natuurschoon te bewonderen. Ook leuk een bezoekje aan het stadje Durbuy. Dat zeer charmant en pittoresk is met veel kleine winkeltjes en activiteiten.

De watervallen van Coo en het Plopsacoo zijn in de buurt. Ook de grotten van Remouchamps zijn een bezoekje waard.

Het vakantiepark is zeer verzorgd en is autovrij een receptie is aanwezig. U kunt de broodjes laten bezorgen. Op sportief gebied kunt u flink aan de slag op het vakantiepark. Even een balletje slaan op de tennisbaan. Een potje jeu de boules spellen op de baan of speelt u liever badminton. Ook de vis fanaat kan hier de beste plekjes vinden om de grootste vis te vangen. En natuurlijk is er ook te kanoën mountainbiken of paard te rijden in de omgeving. Heerlijke wandelingen maken vanaf het vakantiepark. Neem uw lunchpakketje mee en ontdek de schoonheid van de Belgische Ardennen.

Village Les Gottales.
Mont St. Jacques 20
B-4980 Trois-Ponts
België

Door Awijzer

Geef een reactie