Chaletpark Les Etoiles Ardennen

Verblijf op het leuke chaletpark Les Etoiles Ardennen.

Wakker worden met het fraaie uitzicht over de Maas vallei op chaletpark Les Etoiles Ardennen. Dat wil toch iedere vakantieganger meemaken in de Belgische Ardennen. Het chalet vakantiepark vind u in Blaimont nabij Hastiere en op de achtergrond de Franse grens. Op een zeer mooie plek verstopt in de natuurlijke omgeving van de Ardennen. Circa 180 chalets tot 8 personen maar ook voor 2 4 en 6 personen.

Allemaal vrijstaand op een mooi rusig plekje op het chalet vakantiepark in de Ardennen.

Genieten daar draait het om op het vakantiepark. In de loungebar of het terras kunt u prima een hapje of een drankje nuttigen. Ook een overdekt zwembad is aanwezig en een overdekte speelplaats. De sportieve mens kan hier volop wandelen en fietsen. Maar ook wat meer actie in de directe omgeving zoals mountainbiken abseilen klimmen of kanoën.

Meer te doen in de Ardennen.

Breng een bezoekje aan Dinant en vaar mee met de rondvaartboot. Ook kunt u daar de beroemde Dinantse koek kopen en proeven. En natuurlijk genieten van het dorpje op een terrasje. De citadel bezoeken en met de kabelbaan naar boven voor een schitterend uitzicht. Verschillende grotten zijn te bezoeken vanaf het park. Ook een aantal kloosters zijn zeker de moeite waard om te ontdekken.

Chaletpark Les Etoiles
Rue du Village 2
5542 Blaimont België

Door Awijzer

Geef een reactie