Ardenne Camping


op één van de mooiste plekjes in de Ardennen.

U bent van harte welkom op de Ardenne camping van Jean Claude aan de oever van de rivier de Ourthe. op korte afstand van de legendarische Rotsval de Cheslé en de Herou. Voor een ieder de perfecte vakantie in de Belgische Ardennen. Kinderen maar zeker ook volwassenen kunnen zich prima vermaken op de camping….

Er is een Cafetaria voor de versnaperingen en ook een speciaal biertje een ijsje enz..In het hoogseizoen is er brood en koek te koop. En niet te vergeten: er zijn de speelmogelijkheden voor de jeugd zoals darten, flipperen… U kunt bij ons terecht voor flessen gas van 18 kg min. tegen de marktprijs. Gelieve zich te wenden tot het cafetaria of het bureau. Gedurende 6 min. kunt u genieten van een aangename warmwaterdouche. De munten daarvoor kunt u kopen in het bureau of het cafétaria, tegen 1,50 euro per stuk.

Beleef Ardenne Camping.

Vertrek met kajak vanaf de camping dat mag u niet missen.Beleef een wonderlijke visvangst vanuit de rivier. Afgebakende routes voor mountainbikes. De voeten in het water op ons stenen strand kunt u afkoelen op een warme dag. Het paradijs voor de kinderen met speeltuin voor alle kinderen die is open van 9 u tot 21 u. Het gehele team stelt zich ter beschikking in geval van problemen.

Ardenne camping
Route de Houffalize 25
6982 Maboge

Door Awijzer

Geef een reactie