Wandelen Ardennen

Maak een mooie wandeling in de Ardennen.

Even een ommetje maken in de Ardennen kan al snel een paar uur of langer worden. Zorg altijd dat u middelen bij u heeft tijdens het Ardennen wandelen. Om te kunnen communiceren met hulpdienst of via gps de weg terug vinden. Verdwalen is makkelijk in de Ardennen omdat er zeer grote wandel gebieden zijn die u thuis niet gewent bent.

U ziet alleen maar bossen en aanknopingspunten zijn zeldzaam. Er zijn gelukkig goede kaarten en met google maps kunt u ook een startpunt vastzetten en terug navigeren. Zorg voor voldoende stroom en neem extra accu’s mee. De wandel gebieden in de Ardennen verschillen van bossen met steile paden vlakke weilanden harde en zachte ondergrond goede wandelschoenen zijn een must in dit gebied. Denk aan uw kleding het weer kan zomaar omslaan en natuurlijk voldoende eten en drinken tijdens uw wandeling in de Ardennen.Ardennen Wandelen informatie.

Een aantal mooie wandel routes vind u op de website van Sanmarko.nl rustige wandel routes door de Ardennen maar ook zeker de avontuurlijke.

Hummesgoesardennen.be
Ardennenwandelen.nl
Wandelpaden.com
Kloosterwandeling

Door Awijzer

Geef een reactie