Wintersport ArdennenTips voor een gezellige familie wintersport Ardennen vakantie.

De Wintersport Ardennen komt er weer aan. Dus het is weer tijd om de wintergarderobe uit de kast te trekken. Niet alleen de dagelijkse kleding dient weer eens onder de loep genomen te worden. Maar je wintersportkleding en stappers tijdens de winter in de sneeuw kunnen misschien ook wel weer wat vernieuwing gebruiken. Mocht je bijvoorbeeld plannen hebben voor een weekendje Wintersport Ardennen.

Wintersport Ardennen Wintermode.

Modetrends en wintersport, is dat überhaupt te combineren? of zijn we veroordeeld tot dezelfde (te) grote skipakken als twintig jaar geleden? De wintermodetrends wisselen ieder winterseizoen. Wintersportkleding moet natuurlijk voornamelijk functioneel zijn. Je ziet dus veel ademende stoffen voor de kleding waarin je warm en droog blijft. Maar functionaliteit sluit modieusiteit niet uit. Zo zien we veel verschillende felle kleuren gecombineerd met elkaar, maar ook streepjes, ruitjes en kleurenblokken zijn populair. Zoals we ook in de alledaagse mode zien wordt duurzaamheid ook in de wintersportkleding een trend. Steeds meer kleding wordt gemaakt van gerecycled materiaal. Sommige fabrikanten bieden de klant de mogelijkheid hun oude jas in te leveren zodat de oude jas kan worden gerecycled en een tweede leven kan gaan lijden. Ook wol en soms zelfs kasjmier wordt steeds vaker toegepast in ski jassen.

De Ardennen in de winter maanden.
Is inmiddels de wintersport garderobe geheel vernieuwd, dan is een autoritje naar de winterse Belgische Ardennen voor een weekendje hiking, langlaufen of skiën zeker zo gemaakt. Vooral voor langlaufers zijn er veel geschikte gebieden te weten: Signal de Botrange, Rocherath, Butgenbach en Losheimergraben. Als je wilt skiën, dan kan je beter naar Ovifat, Baraque Fraiture Le Monty of Trois Ponts afreizen. En voor een vakantiehuisje In de buurt van de Ardennen wintersport gebieden kijkt u op Ardennenwijzer.nl

Door Awijzer

Geef een reactie