rondvaart Dinant Ardennen
rondvaart Dinant Ardennen

Maak eens een rondvaart Dinant Ardennen.

Tijdens uw verblijf in de Belgische Ardennen kunt u de stad Dinant bezoeken. Het maken van een rondvaart Dinant Ardennen is zeker een aanbeveling om te doen. Er is een rondvaart van 45 min en van 2 uur de vertrektijden kunt u op de website van de rederij vinden.De vaartochten vinden plaats van April tot oktober. Tijdens de rondvaart word er in drie talen het een en ander verteld over de omgeving en zijn historie. Maar ook leuk zijn de kleine elektrische bootjes die u kunt huren en zo uw eigen avontuur over de maas kunt beleven.De rondvaarten.

De kleine rondvaart van circa 45 minuten heen en terug brengt u langs Dinant.En de bekende Bayard rotsen het liefdes eiland door de Sint jan brug en de Lesse. De langere rondvaart gaat verder na de sluis van Anseremme langs het kasteel van Freyr. Ook is er een mogelijkheid om tijdens de tocht het kasteel of Waulsort te bezoeken dan bent u 3 uur onderweg.

De vloot.

De vloot van boten is behoorlijk met een vijftal bijzondere boten. Er zijn 2 rondvaart boten genaamd De Ville De Dinant 18m circa 100p en de Flandre III 16m en 50p. En dan het schip De M.S Le Mouche die al sinds 1878 rondvaart over de maas. Op deze boot kunnen circa 200 gasten genieten. Of op het bovendek of bij de catering onder het genot van een hapje of drankje. Voor groepen die een complete rondvaart met diner willen meemaken is er de M.S Le Copere waar circa 90 gasten welkom zijn. Dan de grootste de M.S Le Sax voor 250 gasten en met twee verdiepingen. Een overdekt terras en een complete eetzaal en de bemanning staat voor u klaar.

De fluisterbootjes.

De eenvoudig bestuurbare elektrische bootjes zijn geschikt voor 7 personen. Geen vaarbewijs is nodig bootje huren en u kunt van start. De besturing is eenvoudig en u kunt een tocht maken van circa 4km. Houd u aan de regels en u moet minimaal 16 jaar zijn.

Dinant Rondvaarten

Door Awijzer

Geef een reactie