Recreatie centrum Ardennen

Het recreatie centrum Recrealle in Alle sur Semois Ardennen.

Op het recreatie centrum Ardennen kunt u verschillende sporten beoefenen in combinatie met een maaltijd. De verschillende mogelijkheden van het recreatiepark zijn zeer ruim. Voor een sportief uitje met een groep in de Belgische Ardennen kunt u hier zeker terecht. U kunt uw eigen programma maken voor de dag natuurlijk in overleg met de medewerkers.

De mogelijkheden op het recreatie centrum Ardennen.

Met een kano/kayak de schitterende rivier de Semois over. Lekker zwemmen kan natuurlijk ook. Mountainbiken, Muurklimmen, electrische quad besturen een segway rijden of een electrische fiets. Mini golven of bowlen en na afloop is er de mogelijkheid om gezellig te steen grillen. En er is nog wel meer te ontdekken een schaatsbaan luchtkasteel speelplein snooker? Voor alle mogelijkheden bezoekt u de website van Recrealle.

Ook een optie is om met een groep van circa 20p met een treintje vanaf Recrealle naar de leisteen groeve te vertrekken. Ideaal voor families groepen scholen bedrijven of kom je verjaardag vieren bij ons. De bowling is zeer uitgebreid met een brasserie. Ook het restaurant waar u de steengril specialiteit vind is voor u open. En wilt u barbecueën dan zijn die ook aanwezig in het recreatiepark Recrealle.Vakantiehuisje huren in de buurt?

Op zoek naar een vakantiehuis in de Belgische Ardennen. Dan kunt u zeker onze zoek en boek pagina bekijken. Daar kunt u zoeken naar een vakantiehuis in de Ardennen. U zoekt op datum aantal personen en nog veel meer vakantie keuzes. U kunt er zelfs online boeken 24/7 en er zijn altijd lastminutes te vinden. Zo waar wacht u op snel naar de vakantiewoningen in de Ardennen.

Recrealle
Recreatiecentrum / vrijetijdscentrum
Léon Henrard straat 16
B-5550 Alle-sur-Semois
Ardennen Belgie

Door Awijzer

Geef een reactie