Nature ervaringsleren


Je bent jong? Dan vind je bij Nature ervaringsleren grensverleggende avontuurlijke kampen.

Voor de fun of omdat je wilt groeien als mens. En dat kan zeker samen gaan bij Nature ervaringsleren. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging als jeugdwerker, opvoeder, leerkracht of therapeut? Benieuwd wat ervarings leren en adventure education voor jouw jongeren kan betekenen?…

Een veelzijdig aanbod aan opleidingen. Zowel technisch als methodisch Kort- of langdurend. Vormende én uitdagende programma’s voor je [leef] groep of klas. Of voor individuele jongeren met je team op stap? Ook dat kan bij NATURE. Beklijvend en verbindend met elkaar aan de slag. Mét de toegevoegde waarde dat je bijdrage gebruikt wordt om onze werking met buiten-gewone jongeren te financieren.

Nature is een kansen-organisatie.

Wat ons drijft is het scheppen van mogelijkheden voor jongeren. Om hun grenzen te verkennen en te verleggen. Om doorheen ervaringsleren en adventure education beklijvende ervaringen mee te maken. We scheppen een veilige ruimte waarin jongeren kunnen experimenteren. Waarin ze aan de slag kunnen met de uitdagingen die ze voor zichzelf en voor elkaar formuleren. We richten ons expliciet, maar niet exclusief, tot bijzondere jongeren.

In inclusieve trajecten zoeken we bewust de rijkdom van de diversiteit op. En spinnen we sociale weefsels tussen jongeren met erg uiteenlopende achtergronden. Exclusieve programma’s voor specifieke doelgroepen laten ons dan weer toe om maximale zorg te besteden. Met onze ‘buiten-gewone’, waarderende aanpak willen we voor en met jongeren het verschil maken.

In specifieke projecten rond suïcide preventie. Of voor kinderen die in psychiatrische instellingen verblijven, zoeken we doelbewust herstelgerichte therapeutische effecten op zie adventuretherapy.eu.

Nature.be
Hoegaardsestraat 214/1
3000 Leuven

Door Awijzer

Geef een reactie