Aannemer in de Ardennen

Dé veelzijdige klussendienst en aannemer in de Ardennen.

Het bedrijf l’Arden’aide biedt u alle mogelijke diensten om uw vakantiehuis, gîte, chambre d’hôtes, accommodatie of woning in de Belgische Ardennen in goede staat te krijgen en te houden. Het heeft een eigen tweetalige klussendienst en werkt nauw samen met ervaren Vlaamse en Nederlandse aannemers én architecten. Die zelf in de Ardennen wonen (en de regels ter plaatse door schade en schande goed kennen…).

Gezamenlijk doen en regelen zij voor u alles wat nodig is om uw vakantiehuis of woning (en tuin!) in topconditie te krijgen: van grote verbouwingen tot kleine reparaties en dagelijks onderhoud, vorstvrij maken van het huis, regelen van vergunningen, ‘opfrissen’ voor verkoop en inrichten voor verhuur. Ook helpt l’Arden’aide u met het vinden van een goede, betrouwbare beheerder of personen die voor de ‘poets’ en de schoonmaak kunnen zorgen. Kort en goed: uw vakantiehuis, chalet, villa of kasteel is in goede handen bij deze veelzijdige Ardennen-partner.

De Kracht van l’Arden’aide.

Neemt u contact op met l’Arden’aide, dan krijgt u de beschikking over een netwerk van tweetalige vakmensen, aannemers en architecten die goed thuis zijn in de Ardennen en veel ervaring hebben met bouw, verbouw en renovatie ter plaatse. l’Arden’aide helpt u bovendien met een goed advies ten aanzien van uw Ardennen-plannen en begeleiding bij de realisatie daarvan. Dit is nodig, want er komt heel wat kijken bij het bouwen, verbouwen en renoveren van een vakantiehuis, gîte, huis of villa in de Ardennen: elke gemeente hanteert haar eigen regels en bij de aanvraag van vergunningen loopt het lang niet altijd van een leien dakje… l’Arden’aide kan u helpen (en heeft de contacten…) om uw plannen ‘erdoor’ te krijgen.

Nuttige informatie.

l’Arden’aide kan u ook adviseren over en helpen met, bijvoorbeeld, het aanvragen van subsidies, het regulariseren van een illegaal geplaatste aanbouw, het kappen van bomen, enzovoort.

Contact l’Arden’aide

l’Arden’aide
Rue du Progrès 3,
6900 Marche-en-Famenne
België
Facebook

Door Awijzer

Geef een reactie