Kanoën Ardennen

kanoën Ardennen.

Het hoort zeker bij een Ardennen vakantie kanoën Ardennen, een tochtje met een kajak of kano over de rivieren van de Ardennen. Maar wat is het verschil tussen de kajak en de kano? Een kano stamt af van de indianen en daar zit je op je billen of je knieën in. En je gebruikt 1 peddel die je in het water steekt. De kajak is sneller je zit er in met je benen naar voren en gebruikt een dubbele peddel. Die je aan beide kanten snel in het water steekt.

De meest voorkomende manier van een kanotocht maken in de Ardennen is, er eentje huren op een kano verhuur locatie. Waar u direct vertrekt naar een bepaald punt en dan wordt u weer terug gebracht naar het vertrekpunt. De locaties variëren van rustig vaarwater tot zeer snel stromend water. Meestal is het hoe dieper u de Ardennen in gaat hou ruiger de rivieren worden.De rivieren in de Ardennen.

Net buiten Durbuy vindt u de kajak verhuur van durbuykayak.be aan de rivier de Ourthe. Met een zeer ruime ervaring door de vele jaren verhuur kunt u hier een leuk stukje kajakken op een veilige manier.
Aan de rivier de lesse in Dinant kunt u een kajak huren met extra activiteiten er bij zoals een BBQ of een lunch. De routes over de Lesse zijn 12 of 21 km lang met uiteenlopende versnellingen en stromingen. Meer informatie over de Kajak verhuur aan de Lesse vind u bij Dinant-evasion.be
De kronkel door de Ardennen is de rivier de Semois waar u een echte belevenis kan meemaken. Deze kano tocht gaat u niet meer vergeten de machtige natuur maakt zeker indruk op u. Voor de verhuur aan de Semois bezoekt u de website kayakslavanne.nl

Door Awijzer

Geef een reactie