Archéoscope Godefroid de Bouillon

Kruistochten in beeld en geluid Archéoscope Godfried de Bouillon .

U bent welkom in de Archéoscope Godfried de Bouillon. Hier worden de meest geavanceerde audiovisuele moderne nieuwe technieken gebruikt. De verrassende beelden en speciale effecten meeslepende stemmen en muziek. Over de eerste kruistocht naar Jeruzalem u gaat het meemaken….

U treed in de voetsporen van Hertog Godfried en Pieter de Kluizenaar. En duizenden andere strijders op weg naar Jeruzalem. De Archéoscope Godfried de Bouillon is een gedurfde combinatie van de geschiedenis en de modernste technologie. Die een boeiend en genuanceerd beeld schetst van de kruistochten. Maar ook van 2000 jaar conflicten en vestingen. Van het indrukwekkende geraamte van het gebouw tot de fraaie keldergewelven voelt u de kruistocht. een voormalig klooster van de Zusters van het Heilig Graf. Gebouwd in de 17de eeuw en nu omgetoverd tot een uniek toeristisch en leerzaam complex. Ook is er een taveerne aanwezig voor enige versnaperingen.Leerzaam voor jong en oud.

Breng eerst een bezoek aan de Archéoscope. Voor u een bezoek brengt aan het kasteel van Godfried van bouillon. ook voor kinderen een aanrader. Ze nemen de geschiedenis over het fort in zich op en beleven het tijdens het bezoek aan het fort.

Archéoscope
Quai Des Saulx 14
B-6830 Bouillon

Door Awijzer

Geef een reactie