Beleef de veldslagen in het Oorlogsmuseum Ardennen.

Het vernieuwde oorlogsmuseum Ardennen in de plaats Bastogne. Laat u op een moderne en interactieve manier de oorzaken en de gebeurtenissen zien. Van de Tweede Wereldoorlog en dan bedoelen we de Slag om de Ardennen. Door middel van vier personages word u meegenomen terug in de tijd van het Ardennen offensief. Het Bastogne War Museum Ardennen is vlakbij het beroemde Mardasson-monument. Het is een nieuw monument over de Tweede Wereldoorlog in België. Het laat u zien een moderne en interactieve manier van presenteren.

Vooral maakt u het leed mee van de soldaten en krijgt u een goed beeld van de belevingen. Ook wordt het leven van de burgers uitgebeeld in de oorlogs tijd. Het Bastogne War Museum is herbouwd in een nieuw gebouw met gewaagde architectuur. En bevindt zich op de oude locatie van het historische centrum van Bastogne. Ze zullen je een totale onderdompeling in de geschiedenis laten meemaken!

Zoek en Boek

Ardennenwijzer zoek en boek

Bekijk de video van een gedeelte van het oorlogsmuseum Ardennen.

Robert Keane is een Amerikaans oud korporaal van de 101e Airborne divisie. Hans Wegmüller is een Duitse luitenant van de 26e Volksgrenardier divisie. Mathilde Devillers is een jonge onderwijzeres uit de school van Bastenaken. Emile Mostade is een 13-jarige leerling uit Bastenaken. Zij nemen u mee in de vooroorlogse jaren en verder.....De bezoekersinformatie kunt u lezen op de website

Het adres is:
Bastogne War Museum
Colline du Mardasson 5
6600 Bastogne
België

Ardennen Vakantie.