Bezoek de watervallen van Coo en plopsa Coo Ardennen

Zeer populair een bezoekje brengen aan watervallen van Coo en Plopsa Coo Ardennen. Met de waterval in de rivier de Amblève een fraaie bezienswaardigheid in deze mooie Ardennen omgeving. De waterval is zeker een bezoekje waard vanaf diverse punten is de waterval te bezichtigen. Maar het attractiepark Plopsa Coo dat grenst aan de waterval trekt jaarlijks veel bezoekers. Met een stoeltjeslift een rodelbaan en meer kleinere attracties. Is het voornamelijk gericht op de kleinere kinderen. Ook het wildpark is een aanrader veel vertier op het attractiepark. Er zijn meer dan 20 attracties voor jong en oud.

Zoek en Boek.

Ardennenwijzer zoek en boek

Bekijk de video voor een impressie van het park Plopsa.

Voor de hongerende bezoeker is er veel te versnaperen. Diverse kiosken en een brasserie zorgen er voor dat u heerlijk kan eten. Maar pas op u kunt zomaar oog in oog komen te staan met Kabouter Plop Mega Mindy Wickie de Viking of Maya de Bij. Nog een tipje er is een snoepwinkel het is maar dat u het weet..

Pak uw Plopsa korting via de banner...

Ardennen.

Een dagje vol met pret in Plopsa Coo.Meer over de omgeving en de vakantiehuisjes in de buurt van Coo Ardennen

Ook voor een vakantiehuisje in de buurt van Plopsa Coo kunt u op Ardennenwijzer terecht. Via het zoek en boek vakantiehuizen menu heeft u al snel een vakantiehuis gevonden. Op een vakantiepark in de buurt van Coo/Stavelot of een vrijstaand particulier huisje. En de vakantiehuisjes in het zoekmenu zijn aangesloten bij de gerenommeerde reis organisaties. Zo kunt u snel en voordelig een vakantiehuis boeken voor de beste prijs.

De omgeving van Coo/Stavelot.

Zeker is er meer te doen in deze omgeving van de Ardennen. Het museum de Abdij van Stavelot is ook in de buurt op circa 9km afstand bent u daar in een kwartiertje. Zo kunt u op 1 dag de twee attracties bezoeken. In het centrum van Coo is er veel te doen. Kajakken, Quad rijden, Klimmen, Raften en nog veel meer avontuurlijke attracties.

Het adres is:
Plopsa Coo
Coo 4
4970 Stavelot
België