Een zeer prettige vakantie Villa in Dochamps in de Ardennen. Geschikt voor 8 tot 15 personen en er zijn 5 slaapkamers en 4 badkamers. Heerlijk even bijkomen bij de open haard met uw gezelschap. In het bij gebouwtje is er een sauna en een hot-tub. De villa is goed uitgerust met een vaatwasser, oven, koelkast, wasmachine, televisie en een tafelvoetbal. De locatie van het huis is rustig met een tuin en aan de bosrand. Het huis is omgebouwd tot een prima vakantie adres. Ook de Joe’s barbecue staat zeker klaar om de lekkerste maaltijd compleet te maken.

De woon en eetkamer brengt veel licht naar binnen door de ruime hoeveelheid ramen. Door de openslaande deuren kunt u naar het buiten terras. Met het typische Ardennen uitzicht over de weilanden en de bossen. Dit is een fantastisch vakantie verblijf voor met de familie. Meer informatie vind u op de website van villa Dochamps.

Meer in de omgeving van de vakantie villa in Dochamps.

In de rivier de Ourthe kun je een aantal activiteiten gaan doen. Zoals zwemmen, vissen, raften, en kajakken. Maar een wandeling brengt u naar schitterende plekjes in de directe omgeving. Ook de dorpen in de buurt zijn leuk om te bezoeken. Bijvoorbeeld La Roche en Ardenne met zijn beroemde kasteel. Het attractiepark chlorophylle daar kunt u van alles beleven voor jong en oud.