Verhuur uw vakantie accommodatie op Ardennenwijzer

U heeft een vakantie accommodatie in de Ardennen? U kunt op Ardennenwijzer staan met uw vakantiehuisje, chalet, villa, B&B, of ander vakantie verblijf. U betaald bij Ardennenwijzer geen commissie over een boeking. Wij werken met een bedrag van momenteel 60 euro voor het jaar 2020 per accommodatie incl. btw en geen opzegtermijn. De boekings aanvragen worden rechtstreeks naar u toe gestuurd. De betalingen regelt u ook zelf met de klant. Zo heeft u de volledige controle over uw vakantie accommodatie. U dient wel de kalender bij te houden. En wij zorgen voor de bezoekers.

Huiseigenaar

Wat krijgt u op Ardennenwijzer?

Indien u mee wil draaien in het systeem op Ardennenwijzer gaan wij voor u aan de slag. Wij hebben circa 10 afbeeldingen van u nodig en wij schrijven een stukje Seo tekst over uw accommodatie. De pagina van uw accommodatie wordt gemaakt door Ardennenwijzer natuurlijk in overleg met u. U krijgt inlog gegevens die u naar de kalender sturen. Daar kunt u de beschikbaarheid en prijzen zelf bijhouden. U kunt dus ook een bepaalde periode bezet geven. Bijvoorbeeld als u zelf op vakantie gaat naar uw accommodatie. Ook vermelden we uw gegevens op uw pagina. Zo kan een klant direct een vraag aan u stellen per email of andere optie.

De kracht van Ardennenwijzer

De naam Ardennenwijzer bestaat al ruim 20 jaar. De bezoekers zijn meer dan 80% organisch. Dit zijn de beste bezoekers die u kunt hebben voor uw vakantie accommodatie. Op sociaal media zijn we ook actief ook daar kunnen we uw accommodatie delen met potentiële gasten. Door het steeds aanvullen van nieuwe berichten en nieuwe vakantie accommodaties. Stijgen de bezoekers van Ardennenwijzer continue.