Vakantiehuizen en appartementen van Interhome Ardennen

Indien u op zoek bent naar een accommodatie in de Belgische Ardennen. Dan kunt u ook eens zoeken bij de Ardennen vakantiehuizen en appartementen van Interhome vakantiehuizen. Op de website van Interhome kunt u eenvoudig zoeken op datum aantal personen enz. Het aanbod van circa 300 vakantie verblijven in de Ardennen is gevarieerd. Naast het aanbod van vakantiehuisjes zijn er ook voordelige appartementen te vinden bij Interhome. Een aantal Toppers van Interhome Ardennen ziet u hieronder...

De ArdennenNeem bijvoorbeeld het appartement in de Ardennen genaamd Les Terrasses du Lac. Een appartement voor 4 personen met een zeer fraai uitzicht gelegen in Vielsalm. Zelfs een wasmachine en afwasmachine zijn er aanwezig. In 2012 zijn de appartementen gebouwd op circa 25m van het meertje. Ook een bergruimte staat tot uw beschikking bijvoorbeeld voor uw fietsen. Alle noodzakelijke voorzieningen vind u direct in Vielsalm winkels, Supermarkt, Zwembad en een treinstation.

Ook de appartementen in het welbekende plaatsje Barvaux nabij Durbuy worden druk bezocht. De appartementen vind u op een kleinschalig vakantie complex aan een golfbaan. Met een open lucht zwembad een tennisbaan en tafeltennis. De parkeerplaats is bij uw appartement in de buurt. De boodschappen kunt u bij de supermarkt halen op een afstand van circa 2km. Maar ook een restaurantje op 2km een bar en een cafe. Deze omgeving van Durbuy heeft zeer veel te bieden voor de wandelaar de sporter en de fietser. Bekijk het volledige aanbod van Interhome in de Ardennen.