Het Malmundarium Malmedy

Bezoek Het klooster het Malmundarium Malmedy.

Beleef de historie van de monnik remaclus en zijn bijzondere metgezellen. Vanaf het jaar 648 in het Malmundarium Malmedy strijken zij neer. Veel informatie over de tijd die u zal verbazen. In de loop der jaren heeft het klooster veel verschillende functies gehad. Sinds 1985 is het echter een culturele toeristische attractie van top niveau geworden. Met circa 3000 m2 en een audiogids om de gehele historie te ontdekken tijdens uw tour. Ontdek de schatkamer van de kathedraal en het atelier van de carnaval. Ook de oude werken uit de regio voornamelijk papier en leer industrie.

Tentoonstellingen Malmundarium.

Ook zijn er vaak tentoonstellingen in het Malmundarium Malmedy. Van uiteen lopende onderwerpen te zien in een zaal van het Malmundarium. Moderne kunsten en klassieke tentoonstellingen komt u tegen tijdens uw tocht door het museum. Met een grote groep of school kunt u een bezoek plannen met een gids. U dient dan zeker ruim van te voren aan te melden via de website of te bellen.Vakantie verblijven in de buurt van Malmedy.

Indien u in de regio van het Malmundarium Malmedy een vakantiehuisje zoekt. Dan hebben wij zeker genoeg mogelijkheden om te overnachten in de omgeving van Malmedy. Onze eigen zoek en boek functie kunt u gebruiken. Daar vind u vakantiehuisjes en chalets die online te boeken zijn. Ook bij verschillende partners van Ardennenwijzer kunt u rond kijken. Vakantiehuizen op vakantieparken maar zeker ook vrijstaand. Heerlijk er even uit naar de Ardennen.

Het Malmundarium
Place du Châtelet 10
4960 Malmedy