Chalet voor 8 personen in Aywaille Ardennen.

Het Chalet nabij de plaats Sougné-Remouchamps in de gemeente Aywaille in de Ardennen. Met de plaatsen Luik Spa Malmedy en Stavelot in de buurt. Geschikt voor 8 personen en er zijn vier slaapkamers. In het Ardennen landschap gelegen en geheel vrijstaand. In deze vakantiewoning zijn 3 huisdieren toegestaan en roken mag niet.

Indien u een rustige vakantie plek zoekt in de buurt van de bossen dan kunt u zich goed vermaken hier. Met de uitstraling van een chalet en het comfort binnen in de accommodatie. Het vakantiehuis is erg leuk voor een grote familie met kids. Het uitzicht is erg mooi vanaf het terras.

Foto's van het chalet grundewald in de Ardennen.

Wat is er te doen in de buurt van het vakantiehuis.

In de regio rond Aywaille valt zeker veel te beleven. Bezoek de beroemde grotten van Remouchamps, het safaripark Monde Sauvage of maak een mooie wandeling langs de zij riviertjes van de Amblève. De rivier Amblève heeft ook iets bijzonders te bieden namelijk de watervallen van Coo. Die met een hoogte van 15 meter worden beschouwd als een van de hoogste watervallen van België. Bent u met de kinderen op vakantie? Maak dan van de gelegenheid gebruik en breng meteen een bezoekje aan het attractiepark Plopsa Coo, dat direct gelegen is aan deze prachtige watervallen.

Contact chalet Grundewald

In de omgeving