Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Durbuy Wandeling Ardennen 5,7 km

6 september 2017

Ardennen zeer fraaie Durbuy Wandeling.

Bekijk de afbeeldingen en video van deze fraaie Durbuy Wandeling. We wandelen langs de Ravel welke vlak naast de rivier De Ourthe ligt. We doen dit in de wandel richting van het dorp Barvaux. Dan draaien we naar rechts en na een kleine klim is het tijd voor een rustpauze.

Aangekomen aan een soort van straat bar waar je lekkere koffie of een La Chouffe e.a kunt drinken. Ook in kleine maten een lekker ijsje en diverse kleine hapjes. Daarnaast bevindt zich een voordelig maar zeer aangename B&B van dezelfde Nederlands sprekende eigenaars. Het is zeker de moeite om hier even te vertoeven.

Ook kunt u de video bekijken van de wandeling.

In deze toeristische stad in de Ardennen is het met momenten zeer moeilijk een parking te vinden. U kunt starten vanaf de B&B. Voor het zoeken van een vakantiehuisje in deze omgeving kunt u zeker terecht op Ardennen Chalets.

Deze wandelroute is te downloaden.

4 reacties

 • Ivan 12 februari 2018op21:49

  Mooi en de foto’ s en filmpje erbij. Top

  • Awijzer 12 februari 2018op22:05

   Bedankt Ivan.

 • Ivan 12 februari 2018op21:57

  De tip van gratis parkeren is onlangs niet meer mogelijk. ze hebben de “ravel” afgesloten voor auto’ s. Je kan dan net zoals de andere wandelingen vanuit de B&B starten.

  • Awijzer 12 februari 2018op22:06

   We hebben het aangepast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *