Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Chalet Les Etoiles 75.000

12 februari 2017

Op vakantiepark van Landal les etoiles chalet te koop.

Landal heeft dit mooie vakantiepark in de Belgische Ardennen aangepakt en een nieuwe boost gegeven. Deze chalet kan gekocht worden voor belegging eigen recreatie of verhuur en dat alles op 3 uur rijden vanaf Utrecht. Eigen recreatie samen met verhuur is een goede aanbeveling voor dit object…..

Het chalet is modern ingericht slechts 5 jaar oud met 300m2 eigen grond. Gelegen op een zuid helling aan de maas nabij het pittoreske plaatsje Dinant. Het chalet biedt plaats aan vier personen, heeft twee slaapkamers en een modern ingerichte open keuken. Heeft perfecte isolatie en is van alle gemakken voorzien. Aan de voorkant heeft het chalet een ruim terras dat gedeeltelijk overdekt is. Het chalet beschikt over een ruime berging die alleen voor de eigenaar bestemd is.

Het chalet ligt op vakantiepark Landal Les Etoiles in het kleine plaatsje Blaimont. Op het park is een zwembad, er zijn tennisbanen en er is een speeltuin en tevens een winkel en een bar en restaurant. Het vakantiepark Les Etoiles wordt beheerd door Landal Greenparks. Het chalet kan verhuurd worden en de verhuur biedt een interessant rendement. Ook is een gegarandeerd rendement mogelijk.

Het chalet op Les Etoiles is een uitstekende uitvalsbasis voor sportief recreëren in de Belgische Ardennen. Kanovaren, wandelen, mountainbiken en de authentieke dorpjes met hun markten verkennen geeft een gevoel alsof je duizenden kilometers van Nederland verwijderd bent. terwijl het voor de meesten in drie uur rijden te bereiken is. Ook in de winter is het er uitstekend vertoeven. Er is regelmatig sneeuw en de langlauf loipes zijn nooit ver weg. Het op het zuiden gelegen terras nodigt ook in de winter uit tot buiten in het zonnetje zitten.

De eigenaren hebben andere plannen daarom bieden zij het vakantieonderkomen te koop aan. Een unieke kans want in de afgelopen vijf jaar zijn alle nieuwe chalets op het park verkocht en af en toe komt er één beschikbaar. Serieuze geïnteresseerden bieden ze graag een overnachting aan op dit romantische plekje in de Ardennen. Een bezichtiging is altijd mogelijk na afspraak. Verkoop gaat via een Belgische notaris. De verkoopprijs van dit mooie vijf jaar oude in Finse stijl houten chalet op 300 vierkante meter eigen grond is 75.000 euro.

Heeft u interesse in dit fraaie chalet in de Belgische Ardennen dan stuurt u ons een bericht.
info@ardennenwijzer.be

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *