Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Bungalow 64 Durbuy 41.750

12 februari 2017

bungalow no 64 in Durbuy te koop op vakantiepark.

In de prachtige Belgische Ardennen ligt deze luxe vakantiebungalow op steenworp afstand van Durbuy. De bungalow is gelegen op bungalowpark Sunclass Durbuy. De bungalow is van alle gemakken voorzien zoals gratis Wifi een flatscreen tv met diverse Nederlandse zenders en diverse gezelschapsspellen….

De bungalow ligt aan de rand van het park en biedt daardoor extra veel privacy! De bungalow biedt plek aan 5 personen maar u kunt er uiteraard ook met minder personen verblijven. Het vakantiepark zelf beschikt over diverse faciliteiten zoals een Restaurant met bar. Ook is er een kleine supermarkt en een snackbar. Het zwembad nodigt uit om een baantje te trekken en het is verwarmd. Verder vind u er een speeltuin een tennisveld en een basketbal veldje.

Gezien de uitzonderlijke ligging is de locatie van de bungalow de ideale startplek voor diverse outdoor activiteiten. Waaronder mountainbiken kanoën en geweldige wandelroutes. Er zijn in de buurt diverse restaurants waar u culinair kunt genieten. Het gezellige, toeristische Durbuy heeft verschillende keren per jaar leuke (brocante-) (kerst-) markten. Het is de plek om heerlijk in de natuur te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress!

Wenst u meer informatie of wilt u een bezichtiging plannen stuurt u dan een bericht naar.
info@ardenenwijzer.be

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *