Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Bungalow 14 Durbuy

12 februari 2017

Leuke bungalow op vakantiepark in Durbuy te koop.

De bungalow is rustig gelegen omringt door de bossen. in het prachtige Ardennen heuvel landschap en heeft een parkeerplaats voor de deur. Een woon/eetkamer met open keuken en gasverwarming. De woonkamer is fris van kleur ingericht met een 6-persoons eethoek is aanwezig……

In de woonkamer staat een Samsung 32 inch flatscreen kleuren TV. Een Philips DVD speler met een aantal films voor jong en oud is aanwezig. Een kleine keuken met alle gemakken zoals een koelkast een 4-pits gasstel en een combi-magnetron om lekker in de ochtend uw broodjes af te kunnen bakken. Verder nog een stereo-installatie met  CDspeler.

Een badkamer met wastafel, toilet en douche. Twee slaapkamers, waarvan één kamer met een 2-persoonsbed en één kamer met twee 1-persoons bedden en een 3e onderschuif bed. Alle bedden voorzien van dekbedden en kussens. Een overloop met een 1-persoonsbed en afdoende kastruimte. Terras/balkon op het zuiden met tuinmeubilair. Een kast met boeken en een aantal gezelschapsspelletjes. Het traphekje voor de veiligheid.
Parkeerruimte vindt u voor de deur. De totale oppervlakte van de bungalow is 74 m2 en is hiermee geschikt voor 5 a 6 personen.

Deze bungalow leent zich bij uitstek voor drie soorten vakanties
Lekker in de bungalow een boek lezen en zoveel mogelijk van de rust genieten. Of je zoveel mogelijk laten verwennen door de culinaire hoogstandjes van de Belgische restaurants in de directe omgeving. Sportief genieten van de fantastische omgeving waar zeer veel activiteiten te doen zijn. De Ardennen zijn eigenlijk vlakbij en toch bent u er helemaal uit. Bent u de Franse taal niet machtig? Met Nederlands kunt u zich prima redden in de Belgische Ardennen.

Heeft u interesse in deze bungalow stuur ons dan een bericht.
info@ardennenwijzer.be

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *