Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Hotel de la Source Francorchamps

28 januari 2017

Hotel de la Source Francorchamps met uitzicht op het racecircuit van Spa-Francorchamps.

De fitness ruimte en sauna in het luxe Hotel de la Source Francorchamps is een goede keuze. Op de kamer heeft u koffie en thee faciliteiten satelliet tv en wifi. Ook is de airco op warme dagen zeer aangenaam…

Om het geheel nog meer te perfectioneren is er een bureau en een mini bar op de hotelkamer. De slippers en badjas staan klaar voor u om naar de sauna te gaan. Gratis parkeren en een 24 uurs receptie is aanwezig. Er zijn 90 kamers beschikbaar in het design hotel….

De abdij van Stavelot met het race museum zijn in de directe omgeving op 15 min met de auto. Ook het Plopsa park met het wildpark zijn een aanrader om te bezoeken. Wandelaars en fietsers kunnen vanaf het hotel in Francorchamps direct genieten van de omgeving

Direct naar Hotel de La Source.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *