Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Oorlogsmuseum Ardennen

25 januari 2017

Beleef de veldslagen in het Oorlogsmuseum Ardennen.

Het vernieuwde oorlogsmuseum Ardennen in de plaats Bastogne. Laat u op een moderne en interactieve manier de oorzaken en de gebeurtenissen zien. Van de Tweede Wereldoorlog en dan bedoelen we de Slag om de Ardennen. Door middel van vier personages word u meegenomen terug in de tijd van het Ardennen offensief.

Robert Keane is een Amerikaans oud korporaal van de 101e Airborne divisie. Hans Wegmüller is een Duitse luitenant van de 26e Volksgrenardier divisie. Mathilde Devillers is een jonge onderwijzeres uit de school van Bastenaken. Emile Mostade is een 13-jarige leerling uit Bastenaken. Zij nemen u mee in de vooroorlogse jaren en verder…..De bezoekersinformatie kunt u lezen op de website

Het adres is:
Bastogne War Museum
Colline du Mardasson 5
6600 Bastogne
België

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *