Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Active Outdoor Events

25 januari 2017

Beleef actieve uitjes vol uitdaging en plezier.

Wilt u een actieve vakantie beleven in de mooie Belgische Ardennen met de hele familie of met een groep? Wij organiseren voor u en uw familie of groep in de zomervakantie een compleet verzorgde actieve vakantie in de Ardennen. U overnacht in blokhutjes of tipi tenten bij ons op de camping en we ondernemen elke dag verschillende buitensport activiteiten, zoals kanovaren, abseilen, speleologie, boogschieten, vlotten en nog veel meer.

belgischeardennen.nl
Salomonstraat 20
1822 PA Alkmaar
Postbus 40, 1850 AA Heiloo
Tel. 072 – 5340 629

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *