Ontdek de leukste vakantieparken in de Ardennen

Durbuy Wandeling Ardennen 5,7 km

6 september 2017

Ardennen zeer fraaie Durbuy Wandeling.

Bekijk de afbeeldingen en video van deze fraaie Durbuy Wandeling. We wandelen langs de Ravel welke vlak naast de rivier De Ourthe ligt. We doen dit in de wandel richting van het dorp Barvaux. Dan draaien we naar rechts en na een kleine klim is het tijd voor een rustpauze.

Aangekomen aan een soort van straat bar waar je lekkere koffie of een La Chouffe e.a kunt drinken. Ook in kleine maten een lekker ijsje en diverse kleine hapjes. Daarnaast bevindt zich een voordelig maar zeer aangename B&B van dezelfde Nederlands sprekende eigenaars. Het is zeker de moeite om hier even te vertoeven.

Ook kunt u de video bekijken van de wandeling.

In deze toeristische stad in de Ardennen is het met momenten zeer moeilijk een parking te vinden. TIP: aan het einde van de parking rechts een kleine weg op. Precies op de plaats waar de wandeltocht begint staat dan je wagen, en vooral gratis. Voor het zoeken van een vakantiehuisje in deze omgeving kunt u zeker terecht op Ardennen Chalets.

Deze wandelroute is te downloaden.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *