Ontdek de leukste vakantieparken in de Ardennen

Recreatiecentrum Recrealle

4 april 2017

Het recreatiecentrum Recrealle in Alle sur Semois Ardennen.

Op het recreatiecentrum kunt u verschillende sporten beoefenen in combinatie met een maaltijd. De verschillende mogelijkheden van het recreatiepark zijn zeer ruim. Voor een sportief uitje met een groep in de Belgische Ardennen kunt u hier zeker terecht. U kunt uw eigen programma maken voor de dag natuurlijk in overleg met de medewerkers.

De mogelijkheden op het recreatiepark.

Met een kano/kayak de schitterende rivier de Semois over. Lekker zwemmen kan natuurlijk ook. Mountainbiken, Muurklimmen, electrische quad besturen een segway rijden of een electrische fiets. Mini golven of bowlen en na afloop is er de mogelijkheid om gezellig te steen grillen. En er is nog wel meer te ontdekken een schaatsbaan luchtkasteel speelplein snooker? Voor alle mogelijkheden bezoekt u de website van Recrealle.

Ook een optie is om met een groep van circa 20p met een treintje vanaf Recrealle naar de leisteen groeve te vertrekken. Ideaal voor families groepen scholen bedrijven of kom je verjaardag vieren bij ons. De bowling is zeer uitgebreid met een brasserie. Ook het restaurant waar u de steengril specialiteit vind is voor u open. En wilt u barbecueën dan zijn die ook aanwezig in het recreatiepark Recrealle.

Recrealle
Recreatiecentrum / vrijetijdscentrum
Léon Henrard straat 16
B-5550 Alle-sur-Semois
Ardennen Belgie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *