Ontdek de leukste vakantieparken in de Ardennen

Wandeling Corbion 5.3km

3 april 2017

Belgische Ardennen wandeling omgeving Corbion van 5.3km.

Een wandeling in de buurt van het fraaie Bouillon. Voor het eerst 2 dagen na elkaar en verbleven in een B&B genaamd letibouderefuge. Deze was zeer goed meegevallen. Zeer vriendelijk en goede service. Ontbijt was zeker genoeg (teveel) maar daar maakte ik dan weer voeder bolletjes van voor de vogels.

Deze wandeling is vertrokken vanop een open vlakte welke met de wagen te bereiken was. De wandelingen zijn speciaal voor de vele mooie uitzichtpunten welke elk een naam hebben. De paden zijn zeer goed te belopen, toch zeker nu de ondergrond bevroren was. In de steile afdaling zijn natuurlijke trappen gemaakt. De panorama uitzichten over de Semois vallei zijn formidabel. Bij sommige steile afdalingen zijn er treden gemaakt. Heerlijk genieten van het stuk van de wandelroute langs de rivier de Semois.

Met kinderen is het aan de uitzichtpunten wel even opletten. De ravijnen zijn er zeer diep en steil. Het was -6° in een schitterende zon maar wel met een scherpe wind. Indien u deze doet let dan op de mooie witte reigers.

De wandelroute is te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *