Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Spitfire Museum Florennes

29 maart 2017

Het Spitfire Museum over het jachtvliegtuig.

Een Spitfire museum in de plaats Florennes gelegen aan de rand van de vliegbasis. U kunt hier de verschillende types Spitfire jachtvliegtuigen bewonderen in een uitmuntende staat. Het museum is niet zo groot maar de informatie die u hier tot u kan nemen is zeker groots. Indien u van plan bent om dit museum te bezoeken let dan op de openingstijden. Ook is er een speciale shop waar u van alles kan kopen. Een badge boeken dvd en zelfs bouwpakketten van de Spitfire modellen.

Museum Spitfire
Basis J.Offenberg
Route Charlemagne 191
5620 Florennes

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *