Ontdek de leukste vakantieparken in de Ardennen

Villapark Village l’Eau d’Heure Ardennen

21 februari 2017

Villapark Village l’Eau d’Heure Ardennen informatie.

Direct aan het mooie meer Lac de la Plate Taille dat een gedeelte is van de meren van d’Heure. Vind u het villapark Village l’Eau d’Heure Ardennen. Een fijne groene omgeving waar het voor jong en oud goed vertoeven is. Veel te ontdekken in de directe omgeving de wandeling bij het meer is erg leuk. Ook de visser kan zich prima vermaken met de grote meren vol vis…..

Huur een kano en ontdek de schoonheid van het grote meer. Er is een overdekte speelplaats en een midgetgolfbaan en een Beachvolleybalveld. U kunt er van alles huren fietsen mountainbikes kinderfietsen en zitjes. In het hoogseizoen wordt er veel georganiseerd op het vakantiepark in de Ardennen.

In de buurt van het Villapark Village l’Eau d’Heure Ardennen vind u het Naturaparc waar van alles te beleven is. Maak een wandeling door de bomen of ga van de kabelbaan. Ook kunt u daar met een groepje genieten van een BBQ. Bent u een echte golfer of wilt u het eens proberen. Er zijn meerdere golfbanen in de omgeving.

De vakantiehuisjes zijn er in verschillende types vrijstaand of geschakeld. Zelfs 10 persoons vakantiehuizen zijn er maar ook voor 2 4 6 en 8 personen. Luxe vakantiehuizen met veel voorzieningen die uw vakantie zeer aangenaam maken.

Village l’Eau d’Heure
Rue du Bois du Four 7 A
B-6440 Froidchapelle België

Een reactie

  • Hubert 2 april 2017op14:52

    Fijn en rustig vakantiepark aankomst was snel geregeld. We kregen een huisje aan de bosrand heerlijk met de hond. Van de omgeving hebben we zeker genoten en het park is schoon. We komen er vast en zeker nog terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *