Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Bungalow Ardennen

18 februari 2017

Nog meer bungalows en vakantiehuizen in de Belgische Ardennen.

Met een aantal van rond de 40 vakantiehuisjes/bungalows in de Ardennen bet u welkom op Bungalowverhuur. Handig zoeken op datum en u kunt de huisjes zien op de kaart. Gemakkelijk online te boeken vakantiehuisjes in de Ardennen op bungalowverhuur.be.

U zoekt snel en simpel met de extra filters die u kunt gebruiken. Het aanbod van varieert van een Appartement een chaletje tot een volwaardig groot vakantiehuis met veel voorzieningen. Een aantal vakantiehuizen laat huisdieren toe dat kiest u eenvoudig bij de filters. Liever bij een golfbaan of u wilt een zwembad er bij dat is zeker mogelijk. En internet wel of niet is ook te kiezen.

Bungalow Ardennen.

Een vakantiehuis/bungalow in de Ardennen biedt de perfecte basis voor een ontspannen vakantie. Vanuit hier kunnen de dagen gepland en ingedeeld worden, vindt men de rust na een lange en actieve dag en ervaart U hetzelfde ‘huis’-comfort zoals dat U thuis gewend bent. De optrekjes variëren van degelijke en kleine typen tot grote en luxueuze villa’s. Voor ‘ieder budget’ zijn er opties te vinden waardoor dit gebied voor een ieder toegankelijk wordt gemaakt. De huisjes en villa’s zijn uitgerust met meerdere slaapkamers en beschikken over moderne faciliteiten.

Het wordt U aangeraden om, per type vakantiehuis, goed te controleren wat U zelf mee moet nemen. Niet alles is immers inbegrepen waardoor U er verstandig aan doet dit op voorhand te controleren om onnodige problemen te voorkomen. Denk hierbij aan, onder andere, theedoeken en bedlinnen. Niet alleen voor U, maar ook voor Uw huisdier kan het een fijne vakantieplek zijn. Zo zijn er veel huiseigenaren die U toestemming geven voor het meebrengen van, bijvoorbeeld, een hond. Controleer te allen tijde, alvorens U boekt, of dit ook op Uw vakantiehuis van toepassing is.

Of U nu, met eventueel Uw (klein)kinderen, wandelingen in de natuur maakt, met Uw partner musea wilt bezoeken of gewoon wilt genieten van de rust en charme van oude en schilderachtige dorpjes: de Ardennen heeft het allemaal en is, relatief bekeken, ‘dicht bij huis’. En de hond? Die wandelt, gepaard met stok, graag met U mee.

Bungalowverhuur.be

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *