Ontdek de leukste vakantieparken in de Ardennen

Plopsa Coo Ardennen

25 januari 2017

Bezoek de watervallen van Coo en plopsa Coo Ardennen.

Zeer populair een bezoekje brengen aan watervallen van Coo en Plopsa Coo Ardennen. Met de waterval in de rivier de Amblève een fraaie bezienswaardigheid. De waterval is zeker een bezoekje waard vanaf diverse punten is de waterval te bezichtigen. Maar het attractiepark Plopsa Coo dat grenst aan de waterval trekt veel bezoekers. Met een stoeltjeslift een rodelbaan en meer kleinere attracties. Is het voornamelijk gericht op de kleinere kinderen. Ook het wildpark is een aanrader veel vertier op het attractiepark. Er zijn meer dan 20 attracties voor jong en oud.

Voor de hongerende bezoeker is er veel te versnaperen. Diverse kiosken en een brasserie zorgen er voor dat u heerlijk kan eten. Maar pas op u kunt zomaar oog in oog komen te staan met Kabouter Plop Mega Mindy Wickie de Viking of Maya de Bij. Nog een tipje er is een snoepwinkel het is maar dat u het weet..

Pak uw Plopsa korting via de banner…

Het adres is:
Plopsa Coo
Coo 4
4970 Stavelot
België

Een reactie

  • Richard 29 maart 2017op19:26

    Zeker 4 keer geweest met de kids maar het blijft leuk. Volgende keer pakken we de kajak tocht er bij en natuurlijk weer door het wildpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *