Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Camping maka Ardennen

25 januari 2017

Camping Maka Ardennen voorziet in alle behoeften.

Camping maka Ardennen met als uitgangspunt rust en het genieten van de pure natuur in al haar schoonheden. Met een restaurant Haardvuur speeltoestellen tafeltennistafel en meer… of heerlijk dammen bouwen in de rivier.

Komt u zelf zien, ruiken, proeven en genieten en ontdek een van de mooiste stukjes ongerepte natuur. Gelegen in de Belgische Ardennen een prachtige camping aan de rivier de semois. Hier kunt u de rust nog voelen campinggasten komen vaak terug. Wandelaars en fietsers vermaken zich prima in het gebied. Heerlijk met een kano een stuk de rivier af. Of even een paar uur vissen is ook zeker mogelijk in dit mooi stukje Ardennen. Meer informatie over de camping vind u op de website.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *