Ontdek de leukste vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen

Abdij van Maredsous

25 januari 2017

Abdij van Maredsous bezoeken.

Zij zijn Benedictijnen de monniken die in een gemeenschap leven. Zij leven in de Abdij van Maredsous. Volgens de Regels van de Heilige Benedictus. Zij verwelkomen graag gasten, bedevaarders, leerlingen, voorbijgangers en… surfers. U kan hier ontdekken dat deze abdij een gastvrij oord en een boeiende ontmoetingsplaats is. Zeker de moeite waard om een klein stukje van het leven van de monniken te beleven.

Een kleine indicatie van een bezoek kunt u hier lezen. Ook kunt u als Bezoeker kunnen een 20 minuten durende audiovisuele projectie bijwonen over het leven van de monniken.Bezoek de Abdij van Maredsous

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *